Doğal Pekmez
Gül, sirke mayası ve nohut ile hazırlanmıştır. Hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermemektedir. Doğal fermantasyon yoluyla ortalama 3 ayda üretilmektedir. Bu sebeple kapak açıldıktan sonra hava aldığı sürece ‘’sirke anası’’ adı verilen beyaz bir tabaka oluşabilir. Bu bozulma belirtisi değildir ve sirke süzülerek tekrar kullanılabilir. Filtre edilmediği için meyve tortusu alt tarafa birikebilir. Kullanmadan önce çalkalayınız.
Gül sirkesi diş etlerinin güçlenmesinde, ateş düşürmede, zayıflamada, hazmı kolaylaştırmada ve baş ağrısını dindirme de faydalı olabilir.
*İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil; bitkisel takviye niteliğindedir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.